Uldne historier

Velkommen til Teglgårdens fåresnak. Jeg håber du får glæde af at læse og se billeder her. Du er meget velkommen til at kommentere mine indlæg. Klik ind på www.gotuld.dk og se præsentationen af uld, garn og opskrifter.

søndag den 18. maj 2008

Uldfestival i Saltum

Hvor Gotgolk er, kommer Gotfolk til... Saltum Uldfestival for andet år i træk. Skandinaviens største af sin art. Os Gotfolk mødtes på pladsen bag Nolshallen, lige i nærheden af Nols Sø i udkanten af Saltum. Medlemmer af Gotlænderforeningen og medlemmer af Dansk Fåreavl var samlet her om én fælles interesse, Fårene og alt det spændende der følger med at have disse dejlige dyr. Pasning, lammene der nysgerrigt kiggede på, hyrdning, klipning. Ulden, skindet og dets rigfoldige anvendelsesmuligheder. Kartning, spinding, garn i utallige kvaliteter og farver, strik til både børn og voksne. Filtning du selv kunne prøve i teltet ved Dansk Fåreavl og flotte filtede hatte og tasker. Og ikke mindst appetitten der vækkedes af lækkert grillet lammekød og tilbehør, inspirerende kokketips og megen erfaringsudveksling.
Og her sad vi på græsset med vores lille garnsalg. Rigtig mange kiggede forbi, tak til alle for den hyggelige snak og begejstring for vores uldgarn, der er spundet af uld fra Gotlandske Pelsfår.

Ingen kommentarer: